De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen komen stilaan op gang. Een nieuw seizoen betekent ook een gewijzigd elftal. Om ervoor te zorgen dat jullie helemaal mee zijn tegen het nieuwe seizoen introduceren wij met deze rubriek graag onze nieuwste aanwinsten in combinatie met de al bekende gezichten. 

Vandaag deel 1 met Pieter Merlier, Bram Hallaert en nieuwkomer Noah Tahiri.

Starten doen we met doelman Pieter Merlier. Pieter was ook de voorgaande seizoenen al te zien in de Berlaarse keepersoutfit.

Wie is Pieter merlier?

“Ik ben Pieter Merlier, 41 jaar oud en afkomstig uit Waregem.”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Het belangrijkste voor mij is om komend seizoen fit te blijven. Vorig jaar was ik een tijdje uit door een blessure aan mijn rug, gelukkig is dat nu allemaal achter de rug. Een tweede verwachting is om toch voor de top vijf te spelen aangezien de kern versterkt is tegenover vorig seizoen. Als laatste verwachting hoop ik dat we ons vooral ook gaan amuseren volgend seizoen. ”

Waarom kom je volgend jaar graag opnieuw uit voor SK Berlare?

“Eerst en vooral omdat SK Berlare nog in mij gelooft, dat vind ik leuk. Daarnaast vind ik SK Berlare ook een leuke club met veel mogelijkheden. Ik hoop dan ook dat de supporters massaal op post zullen en mogen zijn.”

Wat is je mooiste herinnering bij SK Berlare?

“Voor die vraag keer ik terug naar het ‘einde’ van vorig seizoen. De wedstrijd op Mariakerke die we op een mooie voetballende manier hebben gewonnen was fantastisch. We wisten dat we daar absoluut moesten winnen en dat is ons gelukt.”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Dat is zeer eenvoudig. 5 september, de start van de competitie. Daar heb ik ongelooflijk veel zin in.”

Naar welke voetballer kijk je (nog) op?

“Ik heb natuurlijk al een mooie carrière achter de rug. Ik heb niet meer echt een voetballer waar ik heel erg naar op kijk. Als ik een naam zou moeten zeggen dan kies ik voor ploeggenoot Jean Blondeel, de stier van Bujumbura (knipoog).”

De tweede speler van vandaag, Bram Hallaert was vorig seizoen ook al te zien bij SK Berlare.

Wie is Bram Hallaert?

“Mijn naam is Bram Hallaert, ik ben 35 jaar en ik kom uit Gent. Ik voetbal sinds vorig seizoen bij SK Berlare.”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Mijn verwachtingen voor komend seizoen is dat we spelen voor de top vijf. Ik zou zelfs heel ambitieus durven denken en zeggen dat de top drie ook haalbaar moet zijn.”

Waarom kom je volgend jaar graag opnieuw uit voor SK Berlare?

“Ik vind SK Berlare een leuke club en we hebben een heel toffe bende hier. meer kan ik daar eigenlijk niet aan toevoegen.”

Wat is je mooiste herinnering bij SK Berlare?

“Aangezien ik pas sinds vorig seizoen bij SK Berlare voetbal kies ik voor de goede prestaties op Vlaamse Ardennen en Mariakerke.”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Ik wil persoonlijk een zo goed mogelijk niveau halen zodat ik ook mijn stempel kan drukken in de ploeg. Als het even kan zou ik toch ook mijn goal willen meepikken volgend seizoen, dat zou leuk zijn als niet spits. Ik heb alvast vertrouwen in het komend seizoen.”

Naar welke voetballer kijk je (nog) op?

“Een speler uitkiezen vind ik moeilijk. Elke speler heeft talenten. Als ik moet kiezen dan zou ik toch voor Zinédine Zidane gaan.”

 

Als laatste speler van vandaag stellen we nieuwkomer Noah Tahiri voor. Noah moet voor concurrentie in het doel zorgen met Pieter Merlier.

Wie is Noah Tahiri?

“Ik ben Noah Tahiri, ik ben 19 jaar en ik woon in Dendermonde. Ik kom over van SK Londerzeel waar ik 4 seizoenen gevoetbald heb.”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Mijn verwachting voor volgend seizoen is dat het een leuk seizoen wordt met een leuke sfeer en dat we op een mooie positie gaan eindigen. Ik hoop natuurlijk ook dat ik mijn kans in de eerste ploeg eens kan grijpen.”

Waarom kom je volgend jaar graag uit voor SK Berlare?

“Ik hoop bij Berlare een mooi vervolg te brengen in mijn voetbalcarrière.”

Wat is je mooiste herinnering als voetballer?

“Mijn mooiste herinnering is mijn debuut in het eerste elftal bij SK Londerzeel op mijn 16 jaar.”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Ik kijk vooral uit naar terug te kunnen voetballen na een jaar stil te hebben gelegen door een knieblessure.”

Naar welke voetballer kijk je (nog) op?

“Ik heb niet echt een favoriete speler.”