De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn op gang gekomen. De coronamaatregelen gooien nog wat roet in het eten, maar dat houdt onze puiten niet tegen om zich volop voor te bereiden. Een nieuw seizoen betekent ook een gewijzigd elftal. Om ervoor te zorgen dat jullie helemaal mee zijn tegen het nieuwe seizoen introduceren wij met deze rubriek graag onze nieuwste aanwinsten in combinatie met de al bekende gezichten. 

Deze keer is het aan de volgende drie spelers: Robbe De Lee, Jonah Haentjens en Jonathan Meerschman. 

Wie is Robbe De Lee?

“Ik ben Robbe De Lee, geboren in het jaar 2000 en ik woon in Lokeren.”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Ik maakte in februari vorig jaar de overstap naar de A-kern en kreeg daar al enkele kansen, jammer genoeg eindigde het seizoen veel vroeger om de gekende reden van corona. Ik hoop om me goed te integreren in de groep en om zoveel mogelijk kansen te grijpen. Aan inzet en motivatie zal het niet ontbreken.”

Waarom kom je volgend jaar graag opnieuw uit voor SK Berlare?

“Ik had vorig jaar een goed gevoel bij Berlare en dat wil ik verderzetten dit seizoen. Ook is het een goede groep met toffe mannen.”

Wat is je mooiste herinnering bij SK Berlare?

“Mijn eerste selectie en invalbeurt bij de A-kern. De match tegen Aalter, dat toen op de derde plaats stond en waar we tegen hebben gewonnen met 0-6!”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Opnieuw kunnen voetballen na een veel te lange periode niet gevoetbald te hebben. Spijtig genoeg zijn er nu terug maatregelen die dat weer moeilijker maken. Ik hoop dat er zo snel mogelijk terug matchen mogen gespeeld worden.”

Naar welke voetballer kijk je op?

“Er zijn heel veel spelers waar ik naar opkijk, maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor Andrés Iniesta.”

Wie is Jonathan Meerschman?

“Ik ben Jonathan Meerschman, slechts 32 jaar en wonende in Deerlijk met mijn echtgenote Charlotte en dochtertje Rachelle (2 jaar).”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Hoog, zéér hoog! Zowel op als naast het veld.”

Waarom kom je volgend jaar graag uit voor SK Berlare?

“Na het jarenlang aan mijn mouw trekken van Gauthier Lauwers en gezaag van keeper Merlier ben ik eindelijk overstag gegaan (knipoog). Neen, met Harelbeke kwam ik in het verleden hier reeds talrijke keren spelen, dus de leuke sfeer op zaterdagavond is mij niet ongekend. Dit gepaard met de vereniging van enkele vrienden (zoals Lauwers, Merlier, Van de Wouwer, etc.) maakte de keuze voor mij vrij gemakkelijk.

Wat is je mooiste herinnering als voetballer?

“Ik heb veel mooie herinneringen tijdens mijn periode van elf jaar bij Harelbeke. Het kampioenschap binnenhalen door een doelpunt in de in allerlaatste minuut van allerlaatste competitiewedstrijd blijft toch een kippenvelmomentje. Ook twee keer de zestiende finale spelen van de Beker van België op eigen veld tegen eersteklassers vergeet ik ook niet snel.”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Het enorme plezier dat ik er in het algemeen uit zal halen door de hele entourage, ondanks de steeds verre verplaatsingen voor mij.”

Naar welke voetballer kijk je op?

“Zonder verpinken Marc Emmers. Een weergaloze speler.”

Wie is Jonah Haentjens?

“Ik ben Jonah Haentjens, 20jaar en ik woon in Aalst. Ik begin nu aan mijn vierde seizoen bij SK Berlare.”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?

“Indien we het seizoen normaal kunnen aanvatten en beëindigen hoop ik natuurlijk altijd op een plaats binnen de top 8, misschien mogen we wat hoger ambiëren met de nieuwe en goede versterkingen.”

Waarom kom je volgend jaar graag opnieuw uit voor SK Berlare?

“Ik kom dit jaar terug uit voor Berlare, omdat ik vorig jaar veel vertrouwen kreeg van de club.”

Wat is je mooiste herinnering bij SK Berlare?

“Mijn mooiste herinnering is de 1-6 overwinning op Aalter. Altijd mooi als je met grote cijfers op verplaatsing kan gaan winnen en dan zeker als je in een moeilijke periode zit.”

Waar kijk je het meeste naar uit naar aanleiding van volgend seizoen?

“Ik kijk uit naar een gezond en fit seizoen en mooi voetbal in onze thuiswedstrijden.”

Naar welke voetballer kijk je op?

“Ik kijk het meeste op naar Iniesta en De Bruyne.”