Beste ouders,

 

Naar aanleiding van de vernieuwde maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad en Voetbal Vlaanderen, hebben wij als club besloten om onze spelers hun favoriete hobby toch te laten uitvoeren.

JO zijn er bepaalde maatregelen opgesteld. Wij verwachten dat deze maatregelen strikt worden nageleefd! Dit voor de gezondheid van ouders, medewerkers, trainers, … maar vooral voor die van onze spelers! Samen zorgen we ervoor dat onze spelers hun favoriete hobby kunnen uitoefenen.

Wij stellen als club alles in werk om het voor onze spelers en ouders zo veilig mogelijk te maken. Zoals u misschien zelf al gelezen en gehoord heeft, is het organiseren van tornooien niet toegestaan. Wij kiezen ervoor om oefenwedstrijden toch te laten doorgaan. Onze accommodatie heeft voldoende ruimte om dit veilig te laten verlopen. We zorgen ervoor dat er genoeg tijd tussen de oefenwedstrijden is, zodat we de mogelijkheid hebben om de kleedkamers te kuisen (desinfecteren) na ieder gebruik. We hanteren ook een ander startuur, waardoor ploegen elkaar niet kruisen.

Zoals het beschreven staat in de algemene regels is het dragen van een mondmasker en het houden van afstand verplicht vanaf het betreden van het oefencomplex.

In bijlage kan u een oplijsting van de coronamaatregelen van onze club vinden.

Vanaf volgende week maandag starten dus de trainingen voor de gehele jeugd (de bovenbouw is al een week bezig). Indien wij merken dat het naleven van de maatregelen niet gevolgd wordt, zijn wij genoodzaakt als club striktere maatregelen op te leggen.

Hopend jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Sportieve groeten,

Jeugdwerking SK Berlare